Linkedin

Vedubox

2024 Capterra Fiyat Değer Raporuna Göre En İyi LMS Yazılımlarından biri Vedubox!

Bazı Referanslarımız

Farklı sektörlerden yüzlerce müşteri!
Şirketler, devlet kurumları, belediyeler, kurslar, dernekler, vakıflar, okullar, üniversiteler, girişimciler, öğretmenler ve eğitimciler

Başarı Hikayeleri

Videoyu Oynat

RE/MAX Türkiye Başarı Hikayesi

Kullanıcı Görüşleri

Mohamed ElhosainyMohamed Elhosainy
13:13 30 Apr 24
Çok güvenilmez, ortalamanın altında destek.. Küresel davranmaya çalışıyorlar ama Türkiye pazarına zar zor sığabiliyorlar..
Meral Etisoy GeyikçiMeral Etisoy Geyikçi
14:00 10 Aug 23
Vedubox, hem yerli hem güvenilir hem kaliteli. Harika bir ürün, süper bir ekip.
Bilgin Yazar Beyin geniş vizyonu ve akılcı gelişim stratejileri kurguluyor olması sebepli rakiplerinin çok önünde olan eşşiz yazılım.Girişimci ruha sahip düşük bütçeli öğretmenlerden kurumsal firmalara kadar uzanan geniş bir yelpazeye ayırt etmeksizin büyük bir özveri içinde ulaşıyor ve yardımcı oluyorlar.Başarılarının devamını dilerim.
Yuşa ÖçsoyYuşa Öçsoy
19:37 01 Jan 23
Çalışma ortamını dijital ortama taşımanın en güzel yolu
Muhammed Sefa BaşalmaMuhammed Sefa Başalma
14:21 01 Jan 23
ülker erçinülker erçin
13:00 28 Dec 22
Türkiye Güreş Federasyonu olarak Veduboxı eğitim ve seminer faaliyetlerimizde kullandık.Bu süreçte ve daha sonra birçok seminer, eğitimimizde ve online sınavlarımızda Vedubox platformunu kullandık. Online eğitim konusunda İhtiyaçlarımızı karşılayan ve teknik desteği çok kuvvetti olan bu platform dan verimli bir şekilde yararlandık.
Gökhan AlganGökhan Algan
10:35 27 Dec 22
Pandemi süreci başladığından beri Vedubox sistemini kullanıyoruz. Sistemin işleyişinden ve çalışan arkadaşların ilgisinden dolayı çok memnunuz. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Ferda kabakuşFerda kabakuş
13:44 23 Dec 22
Türkiye Güreş Federasyonu olarak Pandemi sürecinde uzaktan eğitim hizmeti sunan platform arayışımız sırasında Vedubox ile tanıştık. eğitim ve seminerlerde kullanmaya başladık.Çok da faydalı oldu. Teşekkür ederiz.
Türk Dişhekimleri Birliği olarak pandemi süreciyle birlikte Birliğimizde yaptığımız eğitimleri ve toplantıları online platforma taşıma kararı aldık. Bu arayışta Vedubox ile tanıştık. Vedubox ile yaptığımız toplantılarda ihtiyaçlarımızı belirleyerek hem online eğitimlerimizi hem de webinar toplantılarımızı planlayacağımız platformu bize sağladılar. 2022 yılında ise TDB Akademi'nin oluşturduğu Yapılandırılmış Modüler Eğitim Programını Vedubox ile hayata geçirmeye karar verdik. Bu sayede birçok dişhekimini, özellikle 2019-2022 yıllarında mezun olan dişhekimlerini, desteklemek ve geliştirmek amaçlı platform üzerinden dişhekimi kayıtlarımızı alıp eğitimlere başladık. Zaman ve mekan sınırlaması olmadan eğitimlere devam edebilmemize destek sağlayan Vedubox ailesine teşekkür ederiz.
Ünlem SigortaÜnlem Sigorta
12:22 14 Dec 22
Ünlem sigorta olarak yaklaşık 4 yıldır, online eğitim, video konferans, sınav modülü ile çalışmaktayız. Türkiye'nin birçok ilinde bulunan çalışanlarımızın tüm eğitim süreçlerini rahatlıkla yönetebildiğimiz bir platform. Ayrıca teknik ekip çok ilgili ve hızlı. Tüm kurumsal firmalara tavsiye ederiz.
Murat ÜstgüneyMurat Üstgüney
12:18 14 Dec 22
Türkiye Güreş Federasyonu olarak Pandemi sürecinde uzaktan eğitim hizmeti sunan platform arayışımız sırasında Vedubox ile tanıştık. Veduboxı eğitim ve seminer faaliyetlerimizde kullanmaya başladık.Bu süreçte ve daha sonra birçok seminer, eğitimimizde ve online sınavlarımızda Vedubox platformunu kullandık. Online eğitim konusunda İhtiyaçlarımızı karşılayan ve teknik desteği çok kuvvetti olan bu platform dan verimli bir şekilde yararlandık.
OmSiva Yoga SchoolOmSiva Yoga School
08:20 02 Aug 22
Omsiva Yoga Sağlık ve Yaşam Merkezi olarak , 2014 yılından beri online eğitimler ile hem Türkiye de hem de Tüm Dünya ülkelerinde yoga eğitimleri vermekteyiz. Son 3 yıldır kendi alanının en iyisi Vedubox ile çalışıyoruz. Arayüz ve basit kullanım özelliği ile tüm ihtiyaçlarımıza ( eğitim, toplantı , konferans , sınav, ödev … ) çözüm getiren, müşteri ilişkileri, satış ve satış sonrası hizmet ekibiyle müşteri memnuniyetini kendilerine vizyon edinmiş bir firma. 50 öğrenci ile başladığımız projemiz her geçen yıl ekibin desteğiyle giderek artıyor. Sürekli gelişim felsefeleriyle yerinde durmayıp her yıl yeni modüller ile hizmet kalitesini artırmaları takdire şayan. Birlikte çalışmaktan keyif aldığımız iş ortağımıza başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Tüm ekibe emekleri için ayrıca teşekkürler.Namaste ..
Serap GökSerap Gök
17:52 07 Jul 22
3 yıldır online akademi prejesi üzerine çalışmalarım Vedubox ile hayat buldu. hayallerimin ötesine geçti ekip ve sistemden çok memnunum tabi öğrencilerimde çok memnun konforlu sınıflarda kendi hızlarında ilerleyebiliyorlar. Bu sistem projeme bir ivme kazandırdı çok ama çok menunum destek ekibinin sürekli desteğinin olması ayrıca güven veriyor. tüm vedubox ekibine çok teşekkürler iyiki sizleri tanıdım. online eğitim vermeyi düşünen herkese tavsiye ederim.
M.Alisan KulogluM.Alisan Kuloglu
13:09 08 Jun 22
Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi olarak Pandemi sürecinde uzaktan eğitim konusunda sorun yaşamadan geçiş yapabileceğimiz, tümleşik hizmet sunan platform arayışım sırasında Vedubox ile tanıştım. Kısa bir araştırma sonrasında Merkezimizde kullanmaya kara verdik ve Vedubox ı eğitim faaliyetlerimizde hızlıca kullanmaya başladık. Platform olarak ihtiyaçlarımıza bütünleşik anlamda çözüm getiren, destek tarafı da oldukça kuvvetli şekilde kurulmuş olan bir yapı ile yol arkadaşlığı yapmaktan gerçekten çok memnunuz.İster 10 ister 300 kişi olsun, öğrenci kaydı, eğitim açılışları, sınıfların oluşturulması, uzaktan canlı eğitim, online sınav gibi eğitim kurumunun ihtiyacı olabilecek bir çok konuda sorunsuz şekilde ihtiyaçlarımıza cevap veren Vedubox platformu ile çalışmak iş yapış şeklimizi kolaylaştırdı.
js_loader